To 7. pladser i paradressur

19-09-2018 22:21

De to danske paradressur-ryttere Caroline Cecilie Nielsen og Line Munk Madsen var for første gang i konkurrence ved WEG, hvor de begge sluttede som nummer syv i hver deres grad. Samtidig opnåede voltigør Sheena Bendixen det bedste resultat i hendes klasse

Copyright Ridehesten.com
Foto: FEI

To x syvendepladser
Mens Susanne Jensby og Stinna Tange var i ilden i går, var det i dag tid til grad III og I i paradressur. Til start for Danmark var Caroline Cecilie Nielsen og hendes 8-årige Davidoff i grad III tidligere på eftermiddagen. Efter et fint stabilt ridt hvor dommerne så travøgningerne som klare højdepunkter, blev ekvipagen belønnet med 70.441% og et syvendeplads, trods det at to af dommerne havde dem som nummer fire. 
Placeret som nummer fire blev DV-vallaken Møgelvangs Zidane e. Blue Hors Hertug / Manstein (opdr. Hannah og Jan Torp) med australske Emma Booth mens Don Schufro-datteren DMJ Diva Dannebrog (opdr. Dorthe M. Jeppesen) tog sølvmedaljen med engelske Natasha Baker.

For Line Munk Madsen i grad I blev det ligeledes til en flot syvendeplads i et meget stærk felt. Med Hønnerups Beebob e. Blue Hors Hertug/Midt-West Ibi-Light (opdr. Stutteri Hoennerup) blev ekvipagen belønnet med 71,571%.

Se resultatet fra Carolines klasse HER og Lines klasse HER

Sheena i toppen
I går blev det til en topplacering som nummer fem for voltigør Sheena Bendixen sammen med hesten Klintholms Ramstein og Longefører Lasse Kristensen. I dagens kür blev det til hele 8,539 points for trioen, som placerede dem helt i toppen som nummer et i deres klasse, hvor de tre øverste placerede i tirsdagens konkurrence, ikke er medregnet endnu, da de deltager i holdkonkurrencen. 

Se det samlede resultat uden holdkonkurrencen HER

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen