To danske disciplinvindere i Schlieckau

21-11-2014 12:05
Avl

Ved 70-dages materialprøven på den tyske afprøvningsstation i Schlieckau strålede to danskejede hingste som disciplinvindere, Complete i springning og Dragon Hill i dressur

Fire tyskavlede 3-års hingste, der er danskejede og godkendte i Dansk Varmblod, deltog i tirsdags i de afsluttende prøver ved 70-dages materialprøven på den tyske afprøvningsstation i Schlieckau, og det har resulteret i to disciplinvindere fra Danmark! 40 hingste gennemførte prøven, hvor alle hingste blev bedømt i løsspringning, under rytter til gangartsbedømmelse og afslutningsvis et terrænridt/udholdenhedsprøve.

Katrinelunds skimlede 3-års hingst Complete e. Coupe de Coeur/ Raphael (ejer Aggesensgård A/S) vandt suverænt springdisciplinen med 9,30, herunder et rent 10-tal i løsspringning. Complete sluttede sammenlagt som nr. 6 af de 40. 

Som samlet nr. 5 ud af de 40 hingste kom den dressurbetonede disciplinvinder Dragon Hill e. Damon Hill/Sandro Hit fra HP Horses med et dressurresultat på 8,48 og bl.a. et 10-tal af fremmedrytteren for ridelighed. 

Freestyle e. Fürstenball/ Don Romantic opnåede 8,24 i dressur, mens Dice e. Desperados/ Lanthan sluttede på 8,00 i dressur. Se prøvens fulde resultat HER

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner