To hingste kåret i Dansk Varmblod

21-04-2022 21:17
Avl

Dansk Varmblod har i aften afviklet efterkåring af hingste på Vilhelmsborg, hvor tre hingste blev fremstillet, og to blev kåret

Copyright Ridehesten.com
I fornemt forårsvejr blev Dansk Varmblods avlsledelse præsenteret for tre hingste ved efterkåringen på Vilhelmsborg. Her vises Forever Love på fast bund. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblods avlsledelse var her i aften, torsdag den 21. april 2022, sat i stævne af tre hingste, der mødte til efterkåring på Vilhelmsborg – den såkaldte sygekåring, der er for hingste, som var forhindret ved forbundet hovedkåring i Herning i uge 10. To dressurhingste og en springhingst stillede til bedømmelse.

Kåret blev den tyskavlede 4-års hingst fra Helgstrand Dressage, Forever Love e. Fair Game/ Destano/ Harvard, som i efteråret aflagde 35-dages test i Dansk Varmblods regi med særdeles godt resultat.

Copyright Ridehesten.com
Forever Love fremvist af Moisés Jover Azuar. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Endvidere blev den belgiskfødte 10-års hingst fra Bøgegården, Commaron Z e. Comme Il Faut/ Cassaro/ Quantum, kåret. Hingsten er allerede succesfuld i sporten og starter i næste uge DM i springning med sin rytterJacob Schmidt.

Mens avlsledelsens Johnny Hansen og Signe Wiese stod for bedømmelsen af springhingsten, blev de to fremstillede dressurhingste bedømt af Claus Hansen, Bjarne Nielsen og Johnny Sørensen.

I det næste nummer af magasinet Ridehesten kan du se hingstenes bedømmelser og opstillingsbilleder.

Copyright Ridehesten.com
Bøgeårdens Commaron Z fremvist af Jacob Schmidt. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen