Topplaceringer i Bonheiden

12-04-2014 14:06

En større delegation af danske pony- og juniorryttere er denne weekend til stævne i Bonheiden, Belgien, hvor der dystes i både pony- og hesteklasser

Copyright Ridehesten.com
Celeste Christine Arndal og Fredbos Mesterix tidligere i år.

De mange unge danske ryttere har allerede opnået flere flotte placeringer i Bonheiden, bl.a. de følgende:

Torsdag blev det til en flot tredjeplads til Philippa W. Linde på Falaza med nul fejl i omspringningen i tiden 26,71 sek. i 105 cm ponyklassen. I samme klasse opnåede Celeste Christine Arndal på Fredbos Mesterix en sjetteplads med en fejlfri omspringning i tiden 27,64 sek., mens 10. pladsen gik til Andrea Nødskov Aquirre på Dooneens Coolala Boy med nul fejl i omspringningen i tiden 29,11 sek.

I fredagens 120 cm juniorklasse sprang Benedikte Rie Truelsen sig til en fjerdeplads på Qunnie efter en fejlfri omspringning i tiden 27,61 sek., mens Anne Kristine Rie Truelsen på Unice opnåede en niendeplads i klassen med nul fejl i omspringningen i tiden 29,99 sek.

Indtil videre er der ikke blevet offentliggjort flere resultater, men Ridehesten.com har fået en melding om, at de tre første placeringer i fredagen ponyklasse gik til danske ryttere: Celeste Christine Arndal lagde sig i spidsen med Fredbos Mesterix, mens anden- og tredjepladsen gik til Ida Lohmann på Kilminchy Chantelle og Laura Baaring Kjærgaard på Hard Times.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen