Toptrav hele weekenden i Aalborg

09-09-2016 12:14

Jesper Elbæk

Racing Arena Aalborg byder på Derbyrevanche for både hopper og hingste i weekenden, og det hele krydres med en stor hesteauktion lørdag aften.

Copyright Ridehesten.com
Anders Pedersen vinder med elitetraveren MagicCarpetRide US sidste år i Aalborg Store Pris-weekenden. (Foto: Wiegaarden/Jørgen Bak Rasmussen)

Der er noget for enhver smag, når Racing Arena Aalborg i weekenden afvikler den traditionsrige Aalborg Store Pris-weekend, hvor Derbyvinderne Amulet og Axel giver revanche til "taberne" fra Hoppe Derby og Trav Derby, som blev afviklet på Charlottenlund Travbane for 14 dage siden.

Amulet vandt Hoppe Derby meget let efter føring hele vejen, men denne gang har Skive-træner Peter Rasmussens stjerne trukket startspor i anden række bag startbilen, så vejen til sejren bliver ikke lige så let denne gang. Især ikke, da to af medfavoritterne, Amalie Bork og Awesome Annie, har trukket perfekte startspor. Ridehesten.com tror på sejr til Amalie Bork i lørdagens 6. løb, som køres kl. 13.45.

Lørdagens program starter allerede kl. 12, og der er et væld af konkurrencer og aktiviteter for børnene. Blandt andet sponsorerer Disney Channel to stk. 22" fladskærme i en børnekonkurrence.

Lørdag aften er der hesteauktion i et stort telt, der er stillet op ved staldterrænet. Godt 50 heste skal under hammeren, og der er virkelig gode muligheder for at gøre et røverkøb. Således blev årets Derbyvinder Axel købt for 65.000 kr. for tre år siden, netop på auktionen i Aalborg.

Copyright Ridehesten.com
Lørdag aften er der stor hesteauktion på Racing Arena Aalborg, hvor 52 heste skal under hammeren. (Foto: Wiegaarden/Jørgen Bak Rasmussen)

Axel indtager scenen om søndagen, hvor den er storfavorit til sejren i Derbyrevanchen Aalborg Store Pris. Axel er ubesejret i sine seks starter i år, og er helt afgjort årgangens konge. Men den kommer ikke sovende til sejren, for også Axel har trukket startspor i anden række bag startbilen, og da distancen er noget kortere i Aalborg Store Pris end i Dansk Trav Derby, så skal Axel skynde sig, hvis den skal nå frem til Apapmand, A Delicious One og ikke mindst Derby-toeren Aron The Baron.

Copyright Ridehesten.com
Winston Sisa var overlegen i Aalborg Store Pris 2015, og var ikke i nærheden af at give modstanderne revanche for sejren i Dansk Trav Derby. (Foto: Ole Hindby)

Om søndagen starter løbene kl. 14, og også søndag er der masser af aktiviteter og konkurrencer for børnene. Det komplette program for weekendens mange aktiviteter på Racing Arena Aalborg findes på dette link, og vi gør opmærksom på, at det planlagte springstævne i dag fredag desværre er aflyst.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald