Travlegenden Steen Juul er tilbage i sporten

03-02-2022 10:01

Christine Krogh Frausing
Skribent

Den danske travlegende, Steen Juul er tilbage på travbanerne, efter at han i december måtte indlægges på Rigshospitalet med en blodprop

Copyright Ridehesten.com
Steen Juul. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Steen Juul er en af Europas bedste travkuske, og med mere end 7500 sejrer på CV'et siden 1968, er han Danmarks bedst kørerne kusk. Han har gennem årene kørt løb i flere forskellige lande, herunder Norge, Sverige og Frankrig. Desværre blev Steen Juul ramt af en blodprop d. 31 december 2021, og blev akut indlagt på Rigshospitalet.

På Team Juul's Facebook-side skrev de kort efter, at Steen var ved godt mod, og at både ham og hans nærmeste var fortrøstningsfulde over det videre forløb.

For under en måned siden, d. 4 januar 2022, blev Steen udskrevet, og sidenhen har han været hjemme, og brugt tid på at komme sig oven på det triste forløb. Men nu er Steen atter klar til at sætte sig i vognen bag hestene, og i går var han for første gang på træningbanen, siden blodproppen. Det skriver Ekstra Bladet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 71-årige travkusk tog sig en træning med den velkendte hest Extreme, men hustruen Kirsten Juul fortæller dog til Ekstrabladet, at hun regner med der går lidt tid endnu, før Steen gør et comeback ved et løb. 

Hun tilføjer dog, at man aldrig ved hvad Steen kan finde på. 

– Han er lidt følelsesløs i den ene hånd, men det begynder at lysne. Det er gået fantastisk hurtigt, siger hun ligeledes.

Kilde: Ekstra Bladet 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev