Tre 10-taller til Quinn G. (VIDEO)

10-05-2024 15:33

Ved et nationalt stævne i Hickstead har engelske Carl Hester haft stævnedebut med DV-hoppen Quinn G. i en 6-års klasse, hvor de opnåede en sjælden høj score

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som 3-års blev dansk varmblodshoppen Quinn G. e. Quaterhit/ Fassbinder (opdr. Helene Geervliet) kåret i RDH ved sadelkåring med gennemgående gode karakter og blev ved kåringen registreret med et stangmål på 176 cm.

Siden dengang har den røde hoppe gået fra succes til succes først med Anders U. S.  Hoeck og Dennis Fisker i 4-års championat og egnethedstest og siden som 5-års med Betina Jæger som vinder unghestechampionatet i Herning og senere samme år som vinder af verdensmestersskabet for unge dressurheste i Ermelo. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I efteråret blev det afsløret, at Quinn G. var solgt til britiske Fiona Bigwood og i fremtiden måske skulle rides af hendes og Anders Dahls datter, juniorrytter Mette Dahl. I mellemtiden forblev Quinn G. i Danmark, da Fiona havde pådraget sig en skade, men i marts måned dukkede en træningsvideo op af den danske hoppe med ingen ringere en Fionas træner Carl Hester i sadlen.

Udover sin egen internationale success med adskillige mesterskabsmedaljer er Carl Hester særligt kendt som træner for stjernerytteren Charlotte Dujardin samt andre britiske topryttere. Hester har netop været til start med Quinn G. i en 6-års klasse i Hickstead, hvor hoppen blev belønnet med intet mindre end tre 10-taller for skridt, galop og samlet indtryk og derudover 9,8 for trav og 9,4 for ridelighed og dermed en samlet score på 98,40.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner