Tre danske placeringer i Hagen

18-04-2013 08:36

Signe Wiese

Det er ikke kun de danske dressurryttere, der er kommet godt fra start ved det internationale stæven i Hagen - i stævnets første springklasse blev det til ikke mindre end tre danske placeringer

Copyright Ridehesten.com
Sashia Astrup Jensen og Tailormade Anna Chacca har leveret det foreløbige bedste danske springresultat i Hagen. (Arkivfoto)

Såvel dressur- som springklasserne blev skudt i gang i går ved det traditionsrige Horses & Dreams-stævnet i Hagen. De danske springryttere kom særdeles godt i gang, og red tre placeringer hjem i stævnet første klasse - en 140 cm-klasse.

Bedst dansker blev Sashia Astrup Jensen på Tailormade Anna Chacca e. Chacco Blue, blev nr. 10 efter en fejlfri runde i tiden 63,07 sekunder. Andreas Schou red sig ind på 15. pladsen med Quimondo de la Rogue e. Kannan, og Thomas Sandgaard fik lige præcis knebet sig med i placeringerne med en 18. plads på Qualitive e. Quick Star. Der var i alt 72 ekvipager til start i klassen.

De danske springryttere er allerede i aktion igen - Charlotte von Rönne, Andreas Schou, Thomas Sandgaard, Søren Pedersen og Sashia Astrup Jensen er alle til start i dagens første klasse - en 140 cm-klasse, der startede kl. 8.00.
En enkelt dansk dressurrytter skal også i aktion i dag - Maria Anita Andersen fra Blue Hors starter Intermediaire I på Blue Hors Don Schufro-datteren Rebelle - klassen starter kl. 10.30.

Start- og resultatlister

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen