Tre dygtige ryttere videre i Topponyer StilCup

26-07-2020 13:00

Marie Helene Rigård Rohleder

Ved C-stævnet i Helsinge Rideklub i dag blev der afviklet en kvalifikationsrunde i turneringen Topponyer StilCup, som har særligt fokus på harmoni, rytterens opstilling samt indvirkning på ponyen

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto af Carla Barenkop Gade på Linds Penelope til c-stævne i Helsinge. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø
Nyheden fortsætter efter annoncen

Helsinge Rideklub er i denne weekend både værter for C-stævne i dressur for både hest og pony, selve klubmesterskabet og en kvalifikationsklasse af  turneringen Topponyer StilCup.

Her gav ni dygtige ponyryttere sig i kast med deres LB3.

Topponyer Stil Cup er en turnering for ponyryttere, hvor der er øget fokus på rytterens opstilling og indvirkning på ponyen. I Helsinge Rideklub var Andreas Larsen stildommer og Melissa Dahl dommer.

Vinderen af kvalifikationen blev Helsinge Rideklubs egen Carla Barenkop Gade på Anto Bonus med 68.750 procent. Ekvipagen fik blandt andet 7.5 for harmoni.

Andenpladsen gik til Signe Kjær Andersen fra Himmelev Rideklub på Krogaarden Don Pedro med 68.195 procent.

Den tredje og sidste ponyrytter, som er videre til finalen i Topponyer StilCup blev Mathilde Daniella Hammarkvist på Haurums Alfa med 66.389 procent.

Se hele resultatet her.

Turneringen består af 6 kvalifikationer fordelt rundt om i landet samt en finale - de 3 bedste for hver kvalifikation går videre til finalen.