Tre medaljer i spil mellem fire ryttere

28-01-2017 21:52

Britt Carlsen

Det blev en fantastisk afgørelse på Krafft Indendørs DM for seniorer med omspringning om guld og bronze og en topkamp mellem to tidligere danmarksmestre

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev et særdeles seværdig mesterskab for seniorer på Vilhelmsborg lørdag aften, hvor der virkelig blev redet efter medaljerne. Fem ryttere kom til finalen uden fejl fra første afdeling, men da tre fik fejl lørdag aften i Krafft Indendørs DM, så skulle mesterskabet afgøres mellem de to tidligere danmarksmestre, Rikke Haastrup Kristensen og Thomas Sandgaard. Rikke sad på store Charleston K, der bruger masser af tid i luften, så Thomas var favorit til titlen på lynhurtige og super praktiske Nørremøllehøjs Ariel. Men Rikke overraskede alle, også sig selv, ved at være hurtigst i omspringningen og nu kan hun så igen kalde sig Dansk Mester.

Copyright Ridehesten.com
De var bare så tætte på guldet i omspringningen, Thomas Sandgaard og Nørremøllehøjs Ariel, men det blev ved sølv.

Omspringning om bronze
Der måtte også omspringning til om bronzemedaljen. Stine Cassøe Jakobsen fik nedslag på anden forhindring i 1. afdeling på Conchillo, men her til aften var de meget sikre fejlfrie. Med fire fejl lå hun på til bronzen, men så red klassens sidste rytter Jack Ray Nielsen på banen med Gerdings Carrie - de var fejlfrie og hurtigst i første kvalifikation, men i dag fik de et let nedslag, og det sendte ham ud i en omspringning om bronze mod Stine.

Copyright Ridehesten.com
Jack Ray Nielsen trak sig sejrrigt ud af bronzekampen på Gerdings Carrie.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Begge heste sprang med stor kvalitet, men Stines Conchillo blev lige lidt stærk for hende inde i omspringningen, og det kostede to nedslag. Det så derfor ud til at være en walk over for Jack Ray Nielsen, men spændingen blev bevaret lige til slut, for han fik et nedslag midt på banen. Jack red dog resten af omspringningen fejlfrit, og sikrede bronzen.

Se hele resultatet HER

Copyright Ridehesten.com
Stine Cassøe Jakobsen fik den utaknemmelige fjerdeplads.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen