Tredje kvalifikation i ECCO Cup for ponyer i dag

25-10-2020 10:20

Herning Rideklub står i denne weekend bag et B-stævne i dressur for ponyer, og her afholdes årets tredje og sidste kvalifikation for ponyrytterne i ECCO Cup inden finalestævnet

Copyright Ridehesten.com
Herning-rytteren Sophia Boje Obel Jørgensen og Adriano B ved DM for hold i dressur i sommer. Denne weekends ECCO Cup-kvalifikation afholdes naturligvis indendøre. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend rider danske ponydressurryttere årets tredje og sidste kvalifikation i ECCO Cup-turneringen, og det sker i Herning Rideklub, der har ponylandsstævne i denne weekend.

Den danske dressurturnering ECCO Cup for dressurryttere fra pony- til U25-niveau er et forbillede for mange andre dressurnationer. Turneringen har til formål at fremme dansk dressursports ungdomselite, og det er helt særligt for turneringen, at rytterne helt fra ponyniveau har mulighed for at ride kür, så de kan ruste sig til international konkurrence. Mange kendte danske seniorryttere som bl.a. Anna Kasprzak, Daniel Bachmann Andersen, Nanna S. Merrald, Cathrine Dufour og mange, mange flere har som børn og unge opnået erfaring og fejret triumfer i ECCO Cup.

Det foreløbige resultat ved tredje kvalifikation i Herning er for kategori II, at Sofie Gandrup (Silkeborg Rideklub) og Bruno Mars-G har taget føringen med 71,410% foran Mathilde Fovsholm (Nordvestsjællands Rideklub) og Truly Yours med 71,069%. Herefter følger Johanne Kofod Jensen (Taps Rideklub) og Aurora med 69,914%.

I kategori I er det Sophia Boje Obel Jørgensen (Herning Rideklub) og Adriano B, der med 77,778% har taget føringen foran Maja Emilie Leth (Aarhus Rideklub) og Goldfever Hella Bella med 72,094% og Caroline S. Jørgensen (Slagelse Rideklub) og Dr. Doolittle med 71,837%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag afgøres den trejde kvalifikation i Herning, hvor de rider kür. Vi følger til aften op med det endelige resultat af kvalifikationen. Se i mellemtiden den foreløbige stilling:

Stilling efter 2. kvalifikation i ECCO Cup for kat. I.

Stilling efter 2. kvalifikation i ECCO Cup for kat. II.

Start- og resultatlister fra B-stævnet i Herning.

Info

ECCO Cup
Det har altid ligget ECCO på sinde at støtte op omkring unge, der gennem deres sport udviser målrettethed, engagement og dedikation. Derfor er formålet med ECCO Cup’en at fremme den danske ungdomselite indenfor dressursporten, således ekvipagerne får mulighed for at dygtiggøre sig til at konkurrere på internationalt niveau. ECCO Cup strækker sig fra kategori II ponyer til ECCO U25 Grand Prix og understøtter dermed de unge talenters rytterkarriere i et kontinuerligt forløb.
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev