Trine fik hædersbevis og legat for sit særlige mod på livet

24-02-2019 09:52

Trine Mortensen fra Danish Horse College er netop hædret af lang række Grenaa-virksomheder, der er gået sammen om at honorere en ung, studerende rytter, der i særlig og inspirerende grad har viljen og modet til livet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Gert Præst Trine Mortensen fra Danish Horse College til overrækkelsesfesten i aftes, hvor hun modtog hædersbeviset for i særlig og inspirerende grad at udvise viljen og modet til livet. De studerende ryttere på Danish Horse College er ifølge en lang række Grenaa-virksomheder unge mennesker af en helt særlig støbning, og det anerkender og belønner virksomhederne nu med hædersbevis og legat på 15.000 kroner. Toprytter, toptræner og berider Hasse Hoffmann overrakte hædersbevis og legat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

22-årige Trine Mortensen modtog både hædersbevis og legat på 15.000 kroner ved en overrækkelsesfest i modetøjforretningen CIN aps i Grenaa torsdag aften, og hun var "så glad og stolt":
"Det er godt nok vildt det her. Jeg gør jo bare, som jeg plejer, og jeg synes, at det er vanvittigt fedt, at Grenaa-virksomhederne sætter så stor pris på det. Måske skyldes det, at jeg fortsætter med at kæmpe, selvom jeg har haft masser af modgang med mine heste, som har haft alle mulige og umulige skader. Mit livsmotto er, at hvis man bare rejser sig igen hver gang, man bliver så slået ud, så vinder man altid".
 
Unge af en særlig støbning
Trine Mortensen og de øvrige, studerende ryttere på Danish Horse College er ifølge Grenaa-virksomhederne unge mennesker af en helt særlig støbning. Det ville virksomhederne anerkende og belønne ved at hædre en ung rytter, der i særlig grad har udvist mod og vilje til livet. 
En af virksomhederne er Sparekassen Djursland, og her glæder erhvervschef Lars Stadsgaard Henning sig over, at man med Trine Mortensen har valgt en "rigtigt værdig" modtager af hædersbeviset:
"Jeg håber, at vi med legat og hædersbevis signalerer til unge mennesker, at det lønner sig at gå de ekstra skridt, og at anerkendelsen kan virke som inspirationskilde for andre unge".
 
Utrætteligt engagement
Trine Mortensen har i tre år været elev på Danish Horse College, hvor hun er 3. års HTX-elev. Om Grenaa-virksomhedernes begrundelse for at vælge Trine Mortensen som modtager af hædersbeviset lød det blandt andet således til overrækkelsesfesten:
"Hædersbeviset går til ung rytter, der i allerhøjeste grad har demonstreret mod og vilje til livet. Trine Mortensen er et menneske, der altid går positivt til opgaverne og samtidig er målrettet, seriøs og ordentlig - både når det gælder ridning og uddannelse. Trine er en varmhjertet, tålmodig og hjælpsom ven, der kerer sig om sine medmennesker. Hun er en flittig person, der på egen hånd har tjent til opholdet på Danish Horse College samt to heste ved hjælp af ekstra arbejde og sparsommelighed. 
Hun har via en kæmpe indsats fra tidlig morgen til sen aften præsteret at passe sine HTX-studier og samtidig uddanne to heste. Hendes utrættelige engagement viser sig også i det imponerende antal dressur- og military-stævner, hun har deltaget i, og ved at hun aldrig har mistet modet, selvom hendes hendes heste har døjet med næsten endeløse skader".
 
Hjælpsom kammerat
Murerfirma Rasmus Jakobsen A/S er endnu en af virksomhederne bag hædersbevis og legat, og herfra er murermester Klaus Jakobsen ikke i tvivl om, at Trine Morten er "et rigtigt godt valg": "Trine har i allerhøjeste grad demonstreret vilje og mod til livet med sin store indsats med både udddannelse og ridning. Og så er det også vigtigt, at hun samtidig viser, at hun er en god og hjælpsom kammerat, der tænker meget på, om andre trives og har det godt".
 
Exceptionel energi
Aalsrode Tømrerfirma A/S står ligeledes bag hædersbevis og legat, og her fortæller tømrermester og direktør Jan Bo Allermann, at der var flere andre stærke kandidater fra Danish Horse College:
"Men med Trine Mortensen har vi truffet det rigtige valg. Det er så imponerende, at en ungt menneske kan klare alt det, hun har gjort - det kræver exceptionel meget energi og mod på livet. Samtidig er hun smilende og positiv og har overskud og vilje til også at være noget for andre - Trine er bestemt en værdig modtager af hædersbeviset".

/Pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen