Turen går fra Vilhelmsborg til Wellington

31-01-2020 18:40

Annika Knudsen Lorentsen

Sara Spåbæk Johansen er 19 år og i denne weekend er hun til start ved DM-stævnet på Vilhelmsborg, men om lidt bliver vinteren i Danmark erstattet af det mere solrige vejr i Wellington, hvor hun skal over og arbejde og opleve USA's hestemekka

Copyright Ridehesten.com
Sara Spåbæk Johansen og Raabjergs Gazella ved CSI stævnet på Vilhelmsborg i sidste uge, hvor ekvipagen red tre gode runder i 135/140 cm. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sin 9-årige hoppe Raabjergs Gazella e. Favorit Ask/Goodman (opdr. Tommy Raabjerg Larsen) er den 19-årige ungrytter Sara Spåbæk Johansen i denne weekend til start ved de indendørs DRF-Mesterskaber på Vilhelmsborg. 

I dag har Sara redet en opvarmningsklasse, mens det går løs med første kvalifikation i ungryttermesterskabet i morgen eftermiddag. 

Turen går snart til Wellington
Der går dog ikke længe før, at den danske vinter bliver skiftet ud med varmen i Wellington, USA. Her rejser Sara nemlig mandag over for at arbejde for sin arbejdsgiver Kristian Skovrider, som denne vinter har rykket en lang række heste til USA, for at drive forretningen under varmere himmelstrøg og i midten af USA's hestemekka hvor mulighederne er mange vinteren over. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg glæder mig mest til at opleve den kultur der er derovre, det er noget helt andet end herhjemme. En af de andre derovre sendte en video derovre fra, hvor de red langs en flod, og nede i den svømmede der en aligator, fortæller Sara og fortsætter:

– Jeg glæder mig også til at opleve stævnekulturen derovre, det er helt anderledes. På opvarmning har man f.eks. nærmest sit eget spring når man skal varme op. 

Sara må lade Raabjergs Gazella blive hjemme, men hun er heldigvis godt hjulpet af sin familie, som vil tage sig af den velspringende hoppe i de måneder hvor Sara ikke selv kan. 

 

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald