TV søger singleryttere/-avlere

26-01-2017 12:27

Britt Carlsen

Er du single og søger kærlighed, så kan du tilmelde dig programmet "Landmand søger kærlighed" - produktionsselskabet higer efter hestefolk til den populære tv-serie

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Produktionsselskabet "blu" er i fuld gang med at caste en ny sæson af den populære tv-serie "Landmand søger kærlighed" til TV2. Naturligvis er det primære formål at finde en partner til de skønne landmænd, men også at skildre de forskellige typer landbrug herhjemme, og der har været en overvældende efterspørgsel på landbrug med heste eller stutterier fra tv-seerne. 

Selskabet søger efter følgende profil:
1. Stutteriejere, der driver et form for landbrug
2. Single mænd i alderen 30-60 år, der leder efter kærligheden

Hvad er "Landmand søger kærlighed"
- Flere og flere kvinder bytter livet på landet ud med et liv i byerne. Derfor efterlades mange hårdtarbejdende landmænd på deres gårde uden den store mulighed for direkte kontakt med det modsatte køn.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Programmet har til hensigt at vise livet på landet i både modgang og medgang. Vi skildrer landmændenes hverdag på gården, de forskellige typer landbrug, der findes i Danmark og hvad det kræver at drive et landbrug i dag.
I programmet følger vi 6 Landmand, der alle er på jagt efter kærligheden. Vi sætter fokus på alle de gode ting ved et liv på landet og forsøger at vise at livet på landet kan være fyldt med kærlighed, fortæller caster Pernille Klamer.

Tilmelding kan ske på:
Landmand@blu.dk

Seneste deadline for tilmelding:
Fredag d. 10. februar.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner