Tysk dominans ved World Cup

05-12-2015 13:01

Ved dagens World Cup-kvalifikation i Salzburg, blev både første - og tredjepladsen besat af tyske ryttere, i det Isabell Werth tog sejren og Jessica von Bredow-Werndl placerede sig som nummer tre. På andenpladsen var der dog plads til Edward Gal

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth på Don Johnson FRH

Det var et skarpt felt der i morges red Grand Prix klassen ved World Cup-kvalifikationen i Salzburg, hvor danske Hans Christian Matthiesen var med som dommer. Med en score på 77,660% blev vinderen af dagens kvalifikationsklasse, Isabell Werth på Don Johnson FRH e. Don Frederico/Warkan. På andenpladsen fulgte hollandske Edward Gal på Glock's Voice e. De Niro/Rohdiamant, som opnåede 77,040%, hvilket var nok til at henvise tyske Jessica von Bredow-Werndl til tredjepladsen. Med Unee Bb e. Gribaldi/Dageraad opnåede parret en scorer på 76,100%.

Klassens bød dog også på dansk islæt i de efterfølgende placeringer, hvor den danskavlet hest, Smeyers Molberg (Tidligere Atterupgaards Molberg) e. Michellino/Rambo, opnåede 73,100% og placerede sig som nummer seks med sin schweiziske rytter Marcela Krinke Susmelj i sadlen. På syvendepladsen fulgte Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein på Fabienne e. Blue Hors Future Cup/Rubinstein med 69,900%.

Uden for placeringerne opnåede den tidligere Blue Hors hingst, nu Glock's Romanov e. Rohdiamant/Grundstein II, 68,080%, som rakte til en 10. plads. 

Se resultatet HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen