Tysk dominans ved World Cup i Salzburg

23-01-2021 11:31

Det blev en magtdemonstration i dagens World Cup Grand Prix, hvor Isabell Werth og Jessica von Bredow-Werndl viste absolut topklasse. Carina Cassøe Krüth og Heiline's Danciera blev nummer syv 

Copyright Ridehesten.com
Isabel Werth og Weihegold. Foto: EQWO.net | Neuro Socks Amadeus Horse Indoors

Det var et stjernespækket startfelt der her til formiddag mødtes i østrigske Salzburg for at ride årets første World Cup-kvalifikation. Det blev lidt af en magtdemonstration i dagens Grand Prix, hvor de fire tyske ryttere til start, alle formåede at placere sig i top fem.

Tyske Isabell Werth har i denne weekend taget stjernehoppen Weihegold e. Blue Hors Don Schufro/Sandro Hit med til Østrig. I 2020 havde ekvipagen fire starter som alle resulterede i sejre og den stime fortsatte de i dag, hvor de vandt dagens indledende Grand Prix. Den store sorte hoppe har ikke fritrav som glansøvelse, men til gengæld tikker 9 og 10-tallerne ind i passage og piaf-arbejdet. Det var også gældende i dag, hvor de opnåede intet mindre end 81,84%.

Werths landsholdskollega, Jessica von Bredow-Werndl og trakehnerhoppen TSF Dalera BB e. Easy Gam/Handryk, leverede i dag et pragtfuldt ridt, hvor også hun blev belønnet med 10-taller for den sidste piaf op ad midtlinjen, som var med til at fuldende resultatet på 79,63%. Svenske Patrik Kittel på Delaunay Old e. Dr Doolittle 45/Feinbrand var den eneste som formåede at bryde den tyske dominans, da han besatte tredjepladsen med 76,08%. 

Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera (Danse) e. Fürstenball (opdr. Stald Heiline) er taget til Salzburg for at jagte World Cup points. Under dagens ridt fik Carina en fantastisk start, hvor den foreløbige resultattavle viste knapt 80%. Undervejs i programmet indløb der lidt fejl for ekvipagen, som ellers viste utrolig stor kvalitet i travtraverserne og galoppirouetterne. De sluttede i dag som nummer syv med 72,80%.

Man kan se video af hele klassen på Facebook HER.

I morgen skal World Cup-kvalifikationen afgøres Grand Prix kür, som formodentligt starter kl. 11.00.

Se resultatet af klassen HER samt alle start - og resultater HER.

Copyright Ridehesten.com
Isabel Werth og Weihegold. Foto: EQWO.net | Neuro Socks Amadeus Horse Indoors
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen