Tysk og britisk i top af VM

18-09-2022 16:19

Annika Knudsen Lorentsen

Ved VM i military blev det Tyskland der tog guldet i holdkonkurrencen, mens britiske Yasmin Ingham sikrede sig det individuelle guld i dag

Copyright Ridehesten.com
Yasmin Ingham med Banzai du Loir. Foto: FEI/Massimo Argenziano
Nyheden fortsætter efter annoncen

VM i military er nået til vejs ende. Et mesterskab, som er blevet afholdt i smukke omgivelser i italienske Pratoni del Vivaro, og hvor to danske ekvipager har været til start. 

Sejren i holdkonkurrencen endte hos det tyske hold, som har leveret et ganske stabilt niveau hele mesterskabet igennem. Holdet som bestod af Julia Krajewski, Michael Jung, Christoph Wahler og Sandra Auffarth sluttede med sammenlagt 95,2 fejl, hvilket var nok til at sikre guldet. 

Sølvet blev vundet af USA, mens det endte med, at New Zealand sikrede sig bronzemedaljen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Britisk guld individuelt
Individuelt blev det derimod til britisk guld, da Yasmin Ingham med Banzai du Loir e. Nouma d'Auzay/ Livarot sikrede sig sejren med et fejlfrit ridt i ridebanespringningen i dag. Med sine 22 strafpoint fra dressur og sine 1,2 strafpoint fra terrænbanen, sluttede hun samlet med 23,2 strafpoint. 

Sølvet individuelt gik til en af rytterne fra det tyske hold, nemlig Julia Krajewski, som sluttede med sammenlagt 26 strafpoint. Bronzemedaljen blev vundet af Tim Price fra New Zealand, som sluttede med samlet 26,2 strafpoint. 

Danske præstationer
De danske ryttere har begge haft deres udfordringer gennem mesterskabet, som har budt på krævende discipliner og hård konkurrence. Hanne Wind Ramsgaard gennemførte i går terrænspringningen med et hæderligt resultat, men endte med at trække Amequ Torina fra springningen i dag. Mia Hastrup samlede mange fejl i terrænet, men kom til start i dagens springning, hvor hun gennemførte. Samlet ender hun som nr. 68.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald