U25-gruppen på vej frem i dressur

10-10-2023 09:03

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Ride Forbund beretter, at den danske gruppe af U25-dressurryttere lige så stille vokser sig større, og ved World Cup i Herning, kan man blandt andet opleve dygtige danske U25-ryttere

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohman på Jaka’s Don Louvre. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hele fire seniorryttere er med i top 13, mens Thea Bech ligger nummer to på U25-verdensranglisten og allerede næste weekend, den 19. til 22. oktober, kan du opleve dem på ”hjemmebane” i Herning

Med den seneste opdatering af verdensranglisten for dressurryttere, har dansk elitedressur virkelig meget at være stolte over og taknemmelige for. Hele fire seniorryttere er med i top 13, mens Thea Bech ligger nummer to på U25-verdensranglisten og allerede næste weekend, den 19. til 22. oktober, kan du opleve dem på ”hjemmebane” i Herning.

I World Cup-kvalifikationen stiller Danmark med intet mindre hele syv ekvipager, mens fire ekvipager skal repræsentere Danmark ved Lövsta Future Cup for U25-ryttere. Samlet set deltager 17 danske dressurekvipager ved stævnet.

– Gruppen af motiverede og talentfulde U25-ryttere vokser sig langsomt men sikkert større og større, og på startlisten i CDI3* ses foruden erfarne og dygtige seniorer også to U25-ryttere. Det er Alexander Helgstrand på Super Mario og Karoline Rohman på Jaka’s Don Louvre som desuden også stiller til start i U25-konkurrencen, fortæller Anne-Mette Binder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Åbne observationssamlinger i december
Ligesom de to foregående år afvikler landstræner Dennis Fisker og Anne-Mette Binder åbne observationssamlinger for U25-alderskategorien i december måned. Hold øje med DRF’s mediekanaler ift. datoer, placering og tilmeldingskriterier og -procedurer.

Både springning og dressur
World Cup-stævnet i Herning byder ikke bare på dressur på højt plan, der er ligeledes budt op til spænding på springbanerne, hvor der afvikles både 1- og 2-stjernede klasser for samtlige aldersgrupper. Du finder det foreløbige program her.

Du kan se deltagerlisterne for samtlige klasser, og hvem der skal repræsentere Danmark lige her.

/Dansk Ride Forbund

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner