Undervisere fundet til Rideakademi

08-11-2022 17:23

Annika Knudsen Lorentsen

På Kustos Rideakademi Vilhelmsborg Fri Fagskole er det nu fastsat hvem der skal undervise på hestelinjen

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra næste sensommer, nærmere bestemt til skoleåret 2023/2024, optager en ny fri fagskole på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg syd for Aarhus sine første elever. I spidsen af det står Toni Hessner, der gennem 17 år har ledt den kombinerede fri fagskole og efterskole TronsøSkolen i Grindsted. Læs mere her.

Ideen til KUSTOS Rideakademi – Vilhelmsborg Fri Fagskole opstod i et samspil mellem Toni og direktør for Dansk Varmblod og Vilhelmsborg, Casper Cassøe, der har sin daglige gang på netop Vilhelmsborg. Med sig har de Niels-Jørgen Johansen, som mange avlsinteresserede kender fra stutteriet Tophøj ved Hobro. Han er tidligere forstander på Aalestrup Naturefterskole i Himmerland, hvorfra han gik på pension for halvandet år siden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu kan personerne bag akademiet afsløre hvilke undervisere der bliver tilknyttet hestelinjen, og det glæder forstander Toni Hessner.

– Springundervisningen vil blive varetaget af Exam. berider Johnny Hansen og dressurundervisningen af Exam. berider Mette Svare Ehlers, derudover vil teamet bestå af Stine Cassøe Jakobsen, der er uddannet fysioterapeut og neuropsykologisk coach, og som vil komme til at stå for rytterfitness og mentaltræning. Det er tre særdeles kompetente inden for hver deres område, som vi glæder os rigtig meget til, at starte den nye skole op i samarbejde med, fra skoleåret 2023/2024, udtaler forstander Toni Hessner 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen