Unge danske ryttere i top-10 på verdensranglister

08-02-2022 19:35

Annika Knudsen Lorentsen

Det er ikke kun seniorrytterne der har en rangliste i det internationale forbund, for der er ligeledes en rangliste for hver af de unge aldersgrupper. Lige nu er der en dansker i top-10 både for pony, junior, ungrytter og U25-ryttere

Copyright Ridehesten.com
Sara Aagaard Hyrm med Skovborgs Romadinov. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er mange dygtige unge danske dressurryttere, og det afspejler FEI's verdensranglister for aldersgrupperne pony, junior, ungrytter og U25 også. I alle aldersgrupper er der en dansker i top-10, mens flere er placeret højt på listen. 

Hos ponyrrytterne er det Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico e. Charivari/ Contendro I, der er højest placeret. Hun er placeret på en fornem femteplads. 

For juniorrytternes vedkommende er det Annabelle Rehn der er bedst placeret. Hun er placeret som nr. 9 i sadlen på Vestervangs Garson e. De Noir/ Ragazzo (opdr. Martin Klavsen). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På ungrytternes verdensrangliste er det Sara Aagaard Hyrm der er bedst placeret. Hun er nr. 4 med Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/ Mago xx (opdr. Esben Klinkby), og dermed er hun den bedste unge danske rytter på ranglisterne. 

Hos U25-rytterne er der ligeledes en dansker i top-10. For her har Victoria E. Vallentin lige netop sneget sig ind blandt de 10 bedst, som en 10. plads med hesten Brooklyn e. Hogwart/ Baldini II. 

Find alle FEI-ranglister.

Copyright Ridehesten.com
Annabelle Rehn med Vestervangs Garson. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner