Ustadigt vejr i Sommersted

01-08-2019 18:35

Annika Knudsen Lorentsen

Der skulle have været afholdt tre internationale klasser i dag ved stævnet hos Absolute Horses, men kun formiddagens to internationale klasser, samt de to DRF Mesterskabs kvalifikationer kunne afvikles planmæssigt, mens aftenens Big Tour desværre måtte aflyses som følge af et kraftigt skybrud

Copyright Ridehesten.com
Shannon Ketterle på Leonidas 129 vandt Small Tour i fint vejr i morges.

I formiddags blev Small Tour 125 cm klassen afviklet planmæssigt, ligeså vel som CSIP 125 cm klassen også blev afviklet i tørvejr. 

Både junior- og ungrytternes DM-klasser blev også afviklet uden det store regn, men kort efter ungrytternes klasse åbnede himlen sine sluser. På kort tid lå banen totalt under vand og Big Tour klassen, som skulle til at afvikles, måtte udsættes. Senere valgte arrangørerne på grund af de våde omstændigheder at aflyse klassen.

Shannon vandt Small Tour

I morges var 72 ekvipager til start i den internationale 125 cm klasse og her var Shannon Meinert Ketterle og Leonidas 129 e. Leonce/Silbersee hurtigst af alle i tiden 62.41 sekunder og dermed vandt de klassen.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Cassøe Jacobsen på Dame Noire Van Overis Z.

På andenpladsen blev det Daniel Cassøe Jacobsen på Dame Noire Van Overis Z e. Darco/Collin L, som var blot et my langsommere en Shannon i tiden 62.54 sekunder. Ind på tredjepladsen kom endnu en dansker, nemlig Ulrich Gaarslev på Joy Kit e. Etrusco/Garibaldi 901 i tiden 66.26 sekunder. 

Fjerdepladsen blevet vundet af Yunjing Ella Wang fra Kina, mens femtepladsen gik til endnu en danske ekvipage, nemlig Cecilie Kjær på Aagaardens Elina e. Concorde/A'Khan Z. 

Copyright Ridehesten.com
Clara Ibh på Mystic Sandy.

Svært at ride fejlfrit i ponyklassen

Femten ekvipager var til start i den internationale ponyklasse, som blev afviklet i højden 125 cm. Her red blot to ryttere fejlfrit og hurtigst af dem var Clara Ibh på Mystic Sandy med nul fejl i tiden 71.50 sekunder. 

Andenpladsen blev også dansk og gik til Josefine Sandgaard Mørup på Bebo Com, mens tredjepladsen gik til belgiske Frederik Mees på First Rate de Tinmont med fire fejl i en lynhurtig tid på 67.63 sekunder.

Se start- og resultatlister fra stævnet her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner