Valegros hestetransport - nu i Danmark

07-01-2014 07:23

Equidana Horse Homes ApS i Odense har nu forhandlingen af Boss Horseboxes

Copyright Ridehesten.com
Foto: pressemeddelelse

OL-guldvinder, europamester og tredobbelt verdensrekordindehaver Charlotte Dujardin har valgt en Boss Supa-Lite 35 til transporten af verdensberømte Valegro.

- I´m so delighted with my Boss – the layout is great – everything is where you need it. The box is so easy to drive and the horses are relaxed and comfortable while travelling and at the competitions. I have seen many two horse boxes throughout Europe and I would choose no other, udtaler Charlotte Dujardin.

- Vi er meget stolte over at have fået forhandlingen af Boss Horseboxes. Nu har vi endelig fundet de optimale 2-hestes biler og så endda til en helt fornuftig pris. Bilerne har et utroligt flot ærodynamisk design og er opbygget af de bedst tænkelige letvægtsmaterialer fra flyindustrien. Dette betyder bl.a. en lasteevne på helt op til 1320 kg. på et 3500 kg chassis (afhængig af udstyr og model). Bilerne fås også som 4005 kg med lasteevne på op til 1700 kg. Boss fås i forskellige indretninger og i flere størrelser, men fælles for alle modeller er et helt unikt og gennemtænkt interiør med masser af plads til alt udstyret. Boss er som ingen andre. Standardudstyret er ligeledes uovertruffent. Vi har valgt at lagerføre Boss Horseboxes opbygget på Fiat Ducato, da Fiat har klassens mest omfattende udstyr og bedste brændstoføkonomi samt to års garanti og fri vejhjælp. Alternativt kan vi også levere Boss opbygget på Renault Master el. lign., fortæller Ejlif Skøtt fra Equidana Horse Homes.

Kom og se ”GULD-BILEN”, når den har Danmarkspremiere til Hest & Rytter messen i Herning 5.-9. marts 2014.

For yderlige information se Equidana Horse Homes ApS,  tlf. 66 166902 el. www.equidana.dk

Kilde: pressemeddelelse

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen