Valhallas Zorro solgt til England

07-03-2016 14:43

Det bliver verdensstjernen Charlotte Dujardin, der fremover skal træne den 7-årige danskavlede welsh cob-hingst Valhallas Zorro, der netop er solgt til England

Den blot 7-årige renavlede welsh cob-hingst Valhallas Zorro har de sidste to år sammen med Anne-Mette Lyager udgjort en meget stærk dansk ponyekvipage. Valhallas Zorro e. Valhallas Lord Matrafal/ Fjordglimts Sir Johnson (opdr. Karen B. Olsen og Carl Trock) er kåret i Welsh Pony & Cob Society i Wales og er far til flere højtpræmierede afkom.

Den sorte hingst er nu solgt til engelske Kirsty & Simon Kerslak som ny partner for deres 12-årige datter Holly Kerslake, der er international ponydressurrytter og bliver trænet af verdensmesteren Charlotte Dujardin. Valhallas Zorro forbliver hingst og fortsætter sin karriere som avlshingst ved siden af sin sportskarriere.

- Vi glæder os virkelig meget over dette nye partnerskab og har meget høje forhåbninger til Holly, som vi har set prøveride Zorro et par gange. Vi føler os overbeviste om, at de er det rette match og ser ser frem til at følge udvikling, fortæller avlerparret Karen B. Olsen og Carl Trock.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner