Vamos Amigos skal debutere i internationalt

07-10-2020 11:03

Cathrine Dufours 8-årige Vamos Amigos kommer med til World Cup-stævnet i Århus, hvor den talentfulde Vitalis-søn skal debutere i international Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Vamos Amigos i daglig træning. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Cathrine Dufour drager mod Vilhelmsborg for at ride World Cup-sæsonens første kvalifikation, så kommer Bohemian ikke til at rejse alene. Han får nemlig selskab i lastbilen af endnu en af Cathrine Dufours Grand Prix-hest, blot 8-årige Vamos Amigos, der indtil denne sommer kun havde startet MB-klasser.

I august i år debuterede han med Cathrine Dufour i Intermediaire og to uger senere i Grand Prix, hvor ekvipagen kvalificerede sig til DM ved Equitour, hvor de red den indledende Grand Prix til 73,02% og besatte fjerdepladsen. I sidste weekend var ekvipagen på banen igen, og ved landsstævnet i Solrød blev det til sejr med 77,467%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På Instagram skriver Cathrine Dufour i dag, at Vamos Amigos gør Bohemian selskab til World Cup-stævnet på Vilhelmsborg, hvor han skal gå CDI3*: – Og jeg kan næsten ikke vente til at vise ham i hans første internationale Grand Prix.

Vamos Amigos er hollandsk født hos den kendte hestehandler Eugene Reesink, og afstamningen er Vitalis/ Blue Hors Hotline/ Sandro Hit. Han har tidligere været ejet af Helgstrand Dressage og redet af Marianne Helgstrand, der startede ham i 5-års championatet i 2017, men i dag ejes hesten af den britiske familie Pidgley, der også ejer bl.a. Espe, som trænes af Cathrine Dufour.
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen