Vasehus Rideklub holder landsstævne

16-09-2023 17:52

Charlotte Kusk Berwald

Vasehus Rideklub, lokaliseret i distrikt 11/13 mellem Hobro og Viborg, åbner om ganske få uger indendørssæsonen med et landsstævne for pony, children, junior og ungryttere

Copyright Ridehesten.com
Vasehus Rideklub byder på smukke omgivelser. Foto: privat

I weekenden 28. september til 1. oktober slår klubben dørene op og byder indenfor til landsstævne. Stævnet afvikles inde på 20x60 meter på fiberbund Walber med Ebbe-Flod system. Opvarmningen foregår ligeledes på 20x60 meter og på samme type bund. Bunden i opvisningshallen er etableret i år og der er mulighed for at følge stævnet i varmen inde i rytterstuen, hvorfra der er fin udsigt over banen.

Copyright Ridehesten.com
Med to ridehaller på 20x60 meter er der god plads. Foto: privat

For at give så mange som muligt mulighed for at deltage i stævnet, afvikles der klasser helt fra LB1* til S1*. På den måde kan også mindre erfarne ryttere, få mulighed for at snuse til stemningen ved et landsstævne.
– Eftersom ponyrytterne ikke længere kan vinde doteringer, har vi selvfølgelig tilpasset indskuddet til det, så vores landsklasser for pony koster 150 kr. at deltage i, og så er det selvfølgelig endnu billigere at ride distriktsklasserne, fortæller Maria Juhl, der sidder i stævneudvalget på Vasehus Rideklub, til Ridehesten.

Der er åben for tilmeldingen og du kan tilmelde dig stævnet her.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen