Vejle Rideklub redder U25-finalen i ECCO Cup

08-12-2020 13:13

Efter gårsdagens pressemøde, hvor det blev besluttet at aflyse finalerne i hhv. Bundgaard Byg Cup og ECCO Cup for U25-rytterne i Solrød Rideklub i den kommende weekend, er der nu kommet en redningsplan for U25-rytterne, idet Vejle Rideklub har tilbudt at overtage ECCO Cup-finalen for U25-rytterne

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter gårsdagens pressemøde blev det besluttet at aflyse finalerne i hhv. Bundgaard Byg Cup og ECCO Cup for U25-rytterne, der skulle have været afholdt hos Solrød Rideklub i den kommende weekend, idet Solrød Kommune er blandt de 38 kommuner, der er blevet pålagt yderligere restriktioner frem til den 3. januar 2021.

Efterfølgende har Vejle Rideklub, som ikke er beliggende i én af de berørte kommuner, dog tilbudt at overtage ECCO Cup-finalen for U25-rytterne, og derfor bliver årets finale altså alligevel afviklet i weekenden.

– Vi er super glade for, at Vejle Rideklub har tilbudt at hjælpe, så det alligevel kan lykkes af få afviklet U25-rytternes finale i årets ECCO Cup. På den måde får vi afsluttet hele turneringen i år på bedst mulig vis, udtaler Klub & Sportschef i Dansk Ride Forbund, Anne Silfwander.

Nyheden fortsætter efter annoncen


Hvorfor ECCO Cup og ikke Bundgaard Byg Cup?
Grunden til, at det kan lade sig gøre at afvikle finalen i Vejle og ikke i Solrød er, at Vejle Rideklub ikke er berørt af de yderligere restriktioner, samt at deltagerne heller ikke kommer fra berørte kommuner. I forhold til Bundgaard Byg Cup er der desværre flere af deltagerne, der kommer fra én af de 38 kommuner med yderligere restriktioner, og i sådanne tilfælde opfordrer myndighederne som bekendt til, at man ikke deltager i konkurrencer i kommuner, der ikke er omfattet af de pågældende restriktioner.

Som vanligt skal tilmelding ske via DRF Go!, hvor propositionerne allerede nu ligger klar.

/DRF.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen