Vellykket Baltic Cup-stævne hos Sportsrideklubben

06-06-2022 18:42

Annika Knudsen Lorentsen

I pinsen inviterede Sportsrideklubben unge ryttere fra forskellige nationer til Baltic Cup-stævne på den smukke græsbane i Bernstorffsparken, og Jakob Leth som er formand for klubben fortæller, at det har været et vellykket arrangement som blev afsluttet i dag

Copyright Ridehesten.com
Stemningsbillede fra Bernstorffsparken. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg synes, at det er gået supergodt og alle har været rigtig glade, indleder Jakob Leth, som er formand for Sportsrideklubben, der her i pinsen var værter for internationalt Baltic Cup-stævne. 

På den store græsbane i Bernstorffsparken har omkring 450 starter været igennem, og der var ryttere fra både Norge, Sverige, Tyskland, Litauen og Danmark. De danske ryttere repræsenterede det danske flag godt med flere sejrer i eksempelvis holdkonkurrencer og Grand Prix, mens det også blev til flere sejrer for de andre nationer. 

Mie Stuhr-Petersen vandt Grand Prix for U25-ryttere i går, mens Emilie Øvlesen vandt for kategori 2 i dag Laura Sargent for kategori 1-ponyer. Det blev altså til tre danske Grand Prix-sejrer ud af de fem mulige ved stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
Stemningsbillede fra Bernstorffsparken. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Der har været omkring 200 heste og ponyer opstaldet i boksene og der har været proppet med lastbiler og trailere. Vi har haft besøg fra Litauen og Tyskland, som vi ikke ofte ser til Baltic Cup, og så har vi fået rigtig meget ros for græsbanen, som har fungeret rigtig godt og været fantastisk for rytterne at ride på, fortæller Jakob Leth. 

Resultater fra stævnet. 

Om tre uger holder Sportsrideklubben landstræne for ponyer, hvor der er finale i KBH-mesterskaberne, ligesom der er østfinale i kæphesteridning. Derefter byder sommeren på DM både i distance, i ponyspringning, i military og for hold i dressur.

Copyright Ridehesten.com
Stemningsbillede fra Bernstorffsparken. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen