Vellykket TIKA Hestival

14-09-2013 16:36

Rikke Larsen

Igen i år holdte TIKA-Rideudstyr Hestival og trods silende regn kom der mange hestefolk fra hele landet, på jagt efter udstyr til  nedsatte priser

Hestefolk fra hele landet, trodsede den silende regn og tog til det årlige TIKA-hestival i Tjærreborg. I år havde TIKA arrangeret en bus fra Slagelse, så hestefolk fra Sjælland nemmere kunne komme til hestivallen.

I år har var dobbelt så mange udstillere som sidste år, og flere af de nærliggende rideklubber havde stande med både vådt og tørt til ganen. På Ridehestens stand kunne man deltage i en konkurrence om fede præmier og vinderne i konkurrencen blev:

1. præmien: Simone G. Christensen fra Esbjerg vandt ½ års abonnement på Ridehesten PLUS

2. præmien: Christina Bak fra Struer vandt bogen ”Dressur med hjerte og forstand” af Hasse Hoffmann

3. præmien: Gunnild M. Jakobsen fra Børkop vandt bogen ”Hovpleje” af Beslagsmed Verner Kristoffersen

4. præmien: Lissa Hinrichsen fra Rødekro vandt 1/4 års abonnement på Ridehesten PLUS

5. præmien: Sofie-Andrea Lund fra Bredebro vandt bogen ”Ride for life”   

 

På opvisningsbanen var der mange flotte opvisninger hele dagen, lige fra hoppende kaniner til western med italienske Andrea Angeli. Det var Team Winther der startede med at vise hvad de kunne med deres kaniner og for interesserede kunne man komme over til deres stand og få lov at prøve at hoppe med dem og klappe dem.  Bramming Rideklub havde et kvadrillie hold bestående seks ekvipager iført piratkostumer fra filmene ”Paris of the Caribbean” og Flot show fra Sanne’s Voltigering med kür.

Bo Høstrup havde igen i år Clinic, hvor han lånte en dygtig dressur hest som han skulle ride og forklare hvad han gjorde og gør i hverdagen. Bagefter var det hestens ejers tur til at ride sin hest igen og blev guidet og undervist af Bo. Som noget nyt, var der en body painted hest så man kunne se hvordan skelet og muskulatur fungere under ridning.

Hele ridehallen var fyldt op til randen med rideudstyr og TIKA havde i år ekstra telte udenfor hallen med udstyr og ridestøvler. Man var ikke i tvivl om at mange vidste lige præcis hvad de gik efter og man skyndte sig ind i hallen for at få fat i de det billige udstyr.

Efter en travl, lang og våd dag kan hestivallens besøgende se tilbage til endnu engang et godt TIKA hestival som bare kørte på skinner med mange flittige hjælpere.

Se mere på TIKA-Rideudstyrs facebookside

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen