Vellykket weekend for drenge i Vejle

30-01-2022 18:19

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend har 62 drenge været samlet i Vejle for at være sammen om deres interesse for ridesporten. De har fået undervisning af professionelle ryttere og haft hyggeligt samvær

Copyright Ridehesten.com
Pavo var med drengene rundt og se på hestene og ponyerne for at vurdere foderstand. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har sat os for, at der skal være noget for drenge i ridesporten, og derfor er det lykkedes nogle forældre at stable dette arrangement på benene. Sådan fortalte Lærke Eifler inden arrangementet for Drenge i Ridesporten denne weekend gik i gang. 

Nu er arrangementet veloverstået, og det har været en god weekend med seriøs undervisning og socialt samvær. I forbindelse med arrangementet er det ligeledes lykkes at oprette en forening, som fremover vil stå bag forskellige tiltag for drenge i ridesporten. Bestyrelsen er konstitueret og det er nu muligt at melde sig ind i foreningen. På Facebook-siden Drenge i Ridesporten kan man finde mere information omkring dette. 

Copyright Ridehesten.com
Marcus Gorm Sig Mathiasen i fuld gang med undervisningen hos Daniel Bachmann Andersen. Foto: Privat

Kompetent undervisning
Weekenden har budt på dressurundervisning fra Daniel Bachmann Andersen, mens springrytterne har haft fornøjelsen af at ride hos Jimmy T. Sørensen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På den måde har de 62 drenge fået kompetent undervisning, samtidig med, at de har fået muligheden for at være sammen med andre drenge med samme interesse som den selv. 

– Det er gået over alt forventning, alle de tanker vi har haft i hovedet har arrangementet levet op til, og vi har fået det som vi havde håbet, fortæller Nina Kaae, som er en af arrangørerne, og fortsætter: 

– Arrangementet er i høj grad blevet til med frivillig arbejdskraft, og deltagerne har været med til at håndtere alt det praktiske, og det har de gjort med højt humør. Undervisningen har kørt i begge haller, og der har været smil på hele vejen rundt. Alle de tilbagemeldinger vi har fået har været rigtig positive. 

Planen er, at foreningen Drenge i Ridesporten vil arrangere to af disse arrangementer årligt, og derudover er der lagt op til, at drengene kan lave små arrangementer på kryds og tværs som de har lyst til. Næste arrangement, hvor de fleste af drengene vil være til er Hingstekåringen i Herning, hvor de møder talstærkt op til gallashow. 

Copyright Ridehesten.com
Jimmy T. Sørensen giver springrytterne instrukser. Foto: Privat
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing