Verdensnavne i Hillerød

22-11-2015 10:22

Jytte Lemkow

Hesteliv 2015 havde virkelig begået et scoop ved at have fået Kyra Kyrklund og Prinsesse Nathalie til at lave en aftenclinic

Kyra er jo kendt som en af verdens bedste dressurtrænere, som på egen krop har prøvet det meste af det, en dressurrytter på topplan bliver udsat for. Nathalie, som efterhånden også har mange års erfaring både som toprytter og træner, bidrog som sparringspartner og generøs gaveuddeler af egne produkter.

Tre ryttere, Joachim Thomsen og Rune Willum samt Bo Høstrup, der sprang ind for Cathrine Dufour, der pga. sne blev forhindret, havde stillet sig til rådighed for de to kvinders kritiske blikke og mange gode råd. Selv om man ikke er toprytter, var der meget godt at tage med sig. Skulle nogle have lidt problemer med at forstå Kyra, så har hun et kropssprog, som ikke lader en eneste i tvivl om, hvad hun mener!

Det blev godt tre timers lærerig og god underholdning, som fandt sted, medens sneen væltede ned over Sjælland og gjorde hjemkørslen fra Frederiksborg Centret til noget af en oplevelse for de mange tilskuere.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen