Victoria Toft Waksvik ligger i front i DM

14-08-2020 13:17

Marie Helene Rigård Rohleder

Victoria Toft Waksvik og SL-Cuba 1 ligger i front i den første afdeling af Agria DRF-mesterskab for ponyer i kat. 1 med 72.094 procent 

Copyright Ridehesten.com
Victoria Toft Waksvik og Cuba. Foto: Ridehesten.com/ Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hovgaard Rideklub ligger i weekenden baner og stalde til en masse spændte børn og deres ponyer. Her afholdes nemlig Agria DRF-mesterskab i dressur for bådet kat. 1, 2 og 3 ponyer samt finale i Topponyer Stilcup. 

Finalerne afgøres på søndag, men i dag er første afdeling af DM for kat. 1 ponyer netop igang. Det er Victoria Toft Waksvik med vallakken SL-Cuba 1 e. Constantin/Bazar (opdr.  Sanne Lauesgaard-Nissen), som med 72.094 procent har lagt sig på en foreløbig førsteplads. I deres første ridt i dag viste det især flotte trav- og galopøgninger. Ekvipagen er fra Ertebjergaard Sports Rideklub. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Turen i dag var rigtig fin. Jeg er glad for, at det går så godt Cuba og jeg efter, at vi har kæmpet i lang tid. Jeg har fornylig skiftet træner til Anne Troensegaard, og det har virkelig løftet mig og Cuba. Hende ville jeg ikke være foruden, siger Victoria Toft Waksvik til Ridehesten efter dagens ridt. 

Følg med i resultaterne her. 

Ridehesten har en fotograf på plads til stævnet - og I kan se og købe billederne på hjemmesiden i starten af næste uge. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen