Brande brillerede ved distriktsmesterskab

04-12-2017 16:29

Camilla Tiefensee Schrøder

Brande Sportsrideklub vandt distriktsmesterskab for hold for både hest og pony på samme weekend

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en succesfuld weekend for Brande Sportsrideklub. Klubben vandt nemlig distrikmesterskabet for hold for både hest og pony i distrikt 11/13 ved et flot arrangeret julestævne i Herning Rideklub.

Ældste og yngste hest
Lørdag blev mesterskabet afgjort for hestene, og hele 11 hold var til start. Holdet fra Brande bestod af Louise Høj på Stracato, Gitte Jokumsen på Serupgårds Classis Royale, Tine krog Jensen på Famous Choice og Simone Recht på Hope. Efter de to hovedrunder stod tre hold lige med fire fejl, og der måtte en omspringning til at afgøre det. Her var alle hold fejlfri, men Brande var hurtigst.
Holdet bestod sjovt nok også af feltes yngeste og ældste hest med Felix (Famous Choice) på bare 5 år og gamle Fis (Stracato) på snart 22 år. 

Ungt ponyhold
Søndag var det ponyernes tur, og her bestod holdet af Lærke Stausbøll på kat. III-ponyen Walter, Mette Fokinaite på kat. II-ponyen Zorba, Heidi Birch Kristensen på II'eren Elmely og Julie Sørensen på II'er-ponyen Horsmarks Diva Duchess.
Her måtte Ikast og Brande ud i et lokalt opgør i omspringning, hvor Brande trak det længste strå og vandt og endda med et meget ungt hold, hvor rytterne kun er 10, 11, 12 og 13 år gamle.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Alle otte vinderryttere springer til daglig ved Kim Andersen i Brande Sportsrideklub, så det er en meget glad rideklub der ser frem til at fejre de to sejre ved deres store julefrokost i rideklubben senere i december.

Se alle resultaterne fra stævnet.
 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen