Vil du se Nations Cup hos Ask?

13-05-2024 06:27

Den 15-.19. maj er Stutteri Ask vært for et internationalt stævne i springning, hvor den ultimative elite i springsporten samles til fire dage med springning i absolut topklasse

Copyright Ridehesten.com
Den nykårede danmarksmester, Søren Møller Rohde og Grace Ask. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Stutteri Ask slår dørene op til deres imponerende sted i Martofte på Fyn den 15.-19. maj 2024, er det til et internationalt stævne i springning med Longines EEF Series CSIO3*, CSI1* og CSIU25. Her samles mange dygtige ryttere til international springsport i verdensklasse, og der er ligeledes mange dygtige danskere, der rider på banen. Det er gratis for tilskuere at deltage, så her er altså en uimodståelig mulighed for at se de bedste springryttere i aktion. 

Copyright Ridehesten.com
De flotte omgivelser hos Stutteri Ask, hvor Nations Cup skal afholdes. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.

Om fredagen afholdes Nations Cup, hvor Danmark stiller med et skarpt hold. Nations Cup er en holdturnering, hvor holdet skal ud i hele to runder i 145cm. Holdet der skal repræsentere Danmark består af Rikke Andersen, Caroline Rehoff Pedersen, Anne Kirstine Rie Truelsen, Zascha Nygaard Lill og den netop nykårede danmarksmester, Søren Møller Rohde.  

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen er én af de ryttere, der skal repræsentere Danmark i Nations Cup. Her med det flotte Stutteri Ask i baggrunden. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Du kan læse meget mere om stævnet, programmet og mulighederne som tilskuer på Stutteri Asks hjemmeside lige her.  Det er som skrevet gratis at komme ind som tilskuer til stævnet, der afholdes på Stutteri Ask, adressen Bogensøvej 254, 5390 Martofte. 

FEI Schedules kan findes her, og start- samt resultatlister bliver at finde på Longines side her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen