Vilhelmsborg har generalforsamling

22-05-2023 21:03

Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg A/S har generalforsamling i morgen tirsdag den 23. maj 2023 på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Det nationale hestesportscenter Vilhelmsborg under NM 2019.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg A/S (Det Nationale Hestesportscenter) afholder i morgen den 23. maj generalforsamling, hvilket er selskabets øverste myndighed.

På hjemmesiden for Driftsaktieselskabet Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg kan man læse, at bestyrelsen  består af formand Lasse Langfeldt, næstformand Hans Marius Jørgensen samt øvrige bestyrelsesmedlemmer Vivi Grav Hansen, Anne-Mette Binder, Sanne Nielsen og suppleant Mie Trolle.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bestyrelsen i Foreningen Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg har ligeledes Lasse Langfeldt fra Aarhus Kommune, men med Jan Pedersen som næstformand. Øvrige bestyrelsesmedlemmer er Heidi Printzen fra Aarhus Kommune og Susanne Nielsen, der er formand for Aarhus Rideklub.

Ligeledes på hjemmesiden står det, at pr. 1. januar 2015 udliciterede bestyrelsen for Driftsaktieselskabet administrationen til Dansk Varmblod og udpegede Dansk Varmblods sekretariatschef til direktør for Driftsaktieselskabet. Dette har medført store driftsmæssige fordele, idet der nu er mulighed for at få kontakt med otte medarbejdere mod tidligere to. Samtidig giver det en bedre udnyttelse af ressourcerne, idet der opnås god synergieffekt ved det nære samarbejde mellem Driftsaktieselskabet og de faste brugere.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen