Vind 3 nye priser til Spoga messen

04-04-2015 15:14

Anne-Sofie Schou Munk

Bæredygtighed og opfindsomhed belønnes på Spoga messen dette efterår. Er din virksomhed kvalificeret, så skynd dig at melde dig til 

Copyright Ridehesten.com
Natalie Horsecare er Svanemærket, og alle produkter er fremstillet med højest muligt indhold af økologiske råvarer

Konkurrencen om Spoga prisen 2015 er i gang: For første gang nogensinde på Spoga hest efterår (30.08.-01.09)vil Spoga sammen med sine mediepartner equitrends se på de mest innovative nye udviklinger i branchen, men også salgskoncepter og foranstaltninger, der fokuserer på bæredygtighed / CSR.

Spoga hest Prisen vil blive tildelt i de tre kategorier: Innovations, salgskoncepter og bæredygtighed / CSR. En ekspert jury udvælger højst ti produkter eller koncepter blandt alle programmer, som vil blive præsenteret i løbet af messen i en særudstillings zone. Derudover har juryen mulighed for at tildele en særlig pris for fremragende poster. Vinderen og nummer to i hver kategori vil blive annonceret på Spoga hest.

Innovative produkter har altid været i fokus på Spoga hest efterår i omfanget af ”Innovation Award”. I mellemtiden er den innovative tilgang og engagementet i branchen ikke længere udelukkende fokuseret på produkterne. Salgsunderstøttende foranstaltninger samt miljømæssige og sociale ansvar spiller en stadig større rolle i bevidstheden hos de faglige forhandlere og kunder. For at leve op til alle niveauer i industrien, vil præmier i alle tre kategorier derfor tildeles på Spoga hest 2015.

Kreative koncepter for innovative produkter

I kategorien Innovations, vil produkter skelnes der ikke har været tilgængelige på markedet i mere end et år, og som er væsentligt forskellige fra allerede eksisterende produkter. Denne kategori var den oprindelige kategori den tidligere Innovation tildeling og det ærer nye udviklinger inden for branchen.

Men hvad godt er det bedste produkt, hvis den ikke gør noget for rytteren? I kategorien, salgskoncepter, ser juryen på salgsunderstøttende foranstaltninger, der støtter Ridesport forhandlere i salgs- diskussioner eller i præsentationen af ??deres varer.

Gør noget godt og tal om det

Miljømæssig og social ansvarlighed er temaer, der også har nået ud til rideudstyrs forretningerne i denne verden. Virksomheder der i kategorien Bæredygtighed / CSR, har gennemført foranstaltninger på dette område, opfordres til at præsentere deres koncepter. Disse kan være foranstaltninger, der bidrager til at forbedre CO² balance igennem at samarbejde med ”fair trade” partnere.

Ansøgninger kan indsendes online.

Den præcise beskrivelse af de enkelte kategorier og vilkårene for at deltage kan findes på hjemmesiden for Spoga hest på www.spogahorse.com.

Ansøgninger kan indsendes indtil 2015/07/15

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner