Skal du til championatsfinalerne Blue Hors?

19-09-2018 14:55

Blue Hors meddeler, at der udbydes billetter til Dansk Ride Forbunds Championatsfinaler i dressur og springning powered by Pavo i uge 41 og CDI3* Blue Hors Dressurfestival i uge 45 til meget attraktive priser

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbunds Championater for Ungheste i dressur og springning powered by Pavo afvikles på Blue Hors den 11.-14. oktober. Her kan man bl.a. opleve verdensmestrene for 5- og 6-årsheste, Revolution med Andreas Helgstrand og D'Avie med Severo Jurado Lopez i sadlen.

Torsdag den 8. november til søndag den 11. november 2018 afholdes det internatioanele stævne Blue Hors Dressurfestival for femte gang. Med både finale i Bundgaard Byg Cup og Youngster Cup er der som sædvanligt garanteret dressur i topklasse.

Ved årets dressurfestival har du mulighed for at opleve en træningssession med en af verdens mest succesfulde dressurtrænere, den tyske landstræner Monica Theodorescu. I Dressurclinicen "Alte Meister" vil hun undervise heste og ryttere på forskellige uddannelsesniveauer kommenteret af den danske dressurlandstræner, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein.

Blue Hors oplyser, at billetsalget til begge arrangementer er åbent, og arrangementschef Christian Struck fortæller, at der i år er tale om særligt attraktive billetpriser:

– Efter evaluering af sidste års stævner så vi en mulighed for at reducere billetpriserne, og det glæder os, at vi nu kan tilbyde billetter til finalerne af Dansk Ride Forbund unghestechampionat i uge 41 og til det internationale CDI3* Blue Hors Dressurfestival i uge 45 til meget attraktive priser.  Vi udbyder sidde- og ståpladser for samme pris. Gæsterne kan sikre sig en siddeplads på Nembillet.dk for samme pris som en ståplads, plus kr. 15 gebyr. Ved døren sælger vi kun ståpladser.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

 

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing