Nye priser for ponymåling

26-01-2023 19:42

Charlotte Kusk Berwald

Det er blevet væsentligt dyrere at få ponymålt en pony, der skal gå ABC-stævner

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Prisen for at få foretaget en ponymåling er nu steget fra 700 kr. til 1000 kr. Til gengæld bibeholder man den nye ordning med at der kun skal være otte tilmeldte ponyer for at målingen afvikles. Før var det ti, hvilket ofte skabte udfordringer med at få nok tilmeldinger, hvilket ofte resulterede i aflysninger.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kort om ponymåling
Når ponyer skal deltage i distiktsstævner og opefter skal de ponymåles og placeres i den korrekte ponykategori. De mindste ponyer er kat. 3 ponyer, der højest må måle 130 cm. Kat 2 må højest måle 140 cm. og kat. 1 højest 148 cm. Målet er uden sko, så hvis ponyen stiller til måling med sko fratrækkes der en cm. 
Ponyer kan måles første gang det år de fylder fire år. Måles ponyen når den er fire, er målet gyldigt mens ponyen er fire og fem år. Når den er seks skal den så igen stilles til måling og dette gælder så igen mens den er seks og syv år. Når en pony måles som otteårig, eller ældre, færdigmåles den og skal ikke igen stilles til ponymåling. Ponyen skal være målt inden den stilles til c-stævne.
Ponyer, der deltager i klubstævner, må man måle hjemme og dette mål noteres på ponyens profil på DRF GO! Her er det vigtigt at man måler så nøjagtigt som muligt. Ponyerne inddeles i kategorier for at sikre fair konkurrence.

Se alle de nye priser her

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev