Voltigeringsstævne i påsken i Aalestrup

08-04-2019 14:35

Rideklubben ANE (Aalestrup Naturefterskole) er i påsken vært for et voltigeringsstævne i påsken, som er kvalificerende til EM og VM og med flere udenlandske dommere

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rideklubben ANE (Aalestrup Naturefterskole) har i mange år haft et super samarbejde med Tørring Rideklubs voltige team, og der var ingen tvivl fra Rideklubben ANE's side, da Dansk Rideforbunds voltigeringsudvalg spurgte, om rideklubben ville være interesseret i at afholde et stævne.

Der er ikke mange voltigeringsklubber i Danmark og kun ganske få, som har faciliteter og frivillige til at afholde voltigeringsstævner. Derfor har DRF's voltigeringsudvalg været på udkig efter klubber, som kunne og ville afholde voltigeringsstævner, og således er det kommet i stand, at Rideklubben ANE afholder sit allerførste voltigeringsstævne i påskedagene den 17.-19. april.

Der skal være en første gang for altid, siger et gammelt mundheld. Aalestrup Naturefterskole, der også har en hestelinje, var et naturligt valg, da man ikke blot har de faciliteterne til den sportslige del, men her også har god plads til overnatning for de mange voltigører. Snart er kulisserne sat til det fedeste voltigeringsstævne med påsketema.

Voltigeringsstævnet i påsken er tilmed udtagelsesstævne for danske voltigører til EM og VM, og blandt de syv dommere er flere fra udlandet, bl.a. Schweiz og Tyskland. Der er gratis entre, og programmet vil kunne ses på Rideklubben ANE's hjemmeside samt på facebook.

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

Naturefterskolen tilbyder nu voltigering

Et spændende nyt samarbejde ser også dagens lys, da efterskolen i samarbejde med voltigeringsudvalgets udviklingsansvarlige tilbyder voltigering. Sammen med Tørring Rideklub som har kompetencerne og ressourcerne i fht. trænere, longeførere og heste vil skoleåret 2019/2020 give alle, som brænder for voltigering eller gymnastik, mulighed for at kombinere det med heste og skole.

Både Rideklubben ANE og Aalestrup Naturefterskole er stolte af at være de første i landet, som tilbyder voltigering, og med afsæt i dette nye tilbud har klubben fået blod på tanden til at afholde voltigeringsstævner, hvilket er en noget anden boldgade end de D-spring-/dressurstævner, som Rideklubben ANE normalt afholder.

/Pressemeddelelse
 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen