Vores redaktør har 25 års jubilæum!

01-04-2020 08:05

Annika Knudsen Lorentsen

I dag kan vi hos Ridehesten glæde os over, at vores redaktør Britt Carlsen har været hos os i 25 år. Her har hun bidraget til udviklingen af magasinet, og virksomheden generelt, gennem sit store netværk og viden om både de faglige og nyhedsaktuelle aspekter i ridesporten - og så har hun rejst jorden rundt for at dække alverdens hestearrangementer

Intet mindre end 25 år er det blevet til for Britt Carlsen hos Ridehesten indtil videre. For 25 år siden kom Britt fra en stilling hos Dansk Varmblod, faktisk blot en måned efter, at magasinet Ridehesten blev stiftet. 

Siden har hun bidraget til at udvikle virksomheden med sin store viden om heste og sin effektive tilgang til arbejdsopgaver. Hun har gennem årene opbygget et utroligt netværk i branchen, og hun har altid stået i spidsen, når alverdens store hestearrangementer skulle dækkes verden over. 

Ridehestens første store opgaven var ved WEG i Rom i 1998, og siden da har Britt rejst rundt for at dække de store mesterskaber, som VM, EM og OL. Faktisk har hun været til OL i både Hong Kong, London og Rio - og billetten til OL i Tokyo til sommer var booket, så mon ikke endnu et OL bliver skrevet på CV'et til næste år. Derudover har hun ageret pressechef ved flere store arrangementer, blandt andet ved EM i 2013 i Herning.

Se galleriet af billeder ovenfor, hvor nogle af højdepunkterne i Britts karriere er vist.

Stort tillykke med jubilæet til vores kære kollega og chef.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen