Weekend med festlige Landsfinaler

27-06-2013 07:30

Maja Golles

Vilhelmsborg byder i weekenden til "hestefest", da de årlige Landsfinaler afholdes. Der bliver fart over feltet, spænding, sjove udsmykninger og flotte heste

Der vil være Ponygames, Stafetspring, Kvadrilleridning, Team Cup Dressur, Pas de Deux og TREC på programmet, når Vilhelmsborg i Mårslet ved Aarhus afholder de traditionelle Landsfinaler 28.-30. juni. Landsfinaler byder på en helt særlig stemning for samtidig med, at der er tale om konkurrencer, så er det i høj grad team spirit og venskab på hesteryg, der dominerer arrangementet.

Hvert år kan man også opleve stor alsidighed i disciplinerne på Vilhelmsborg - lige fra hæsblæsende ponygames, hvor rytterne springer op og ned af deres pony under høj fart, foretager snævre vendinger eller forsigtige præcisionsridt - til elegant kvadrilleridning på den smukke gamle gårdsplads, hvor ryttere og heste danser afsted til nøje udvalgt musik.

Det hele afsluttets søndag kl. ca. 16 med en samlet præmieoverrækkelse. Det er altid et flot syn med alle de oprangerede hold, for er det et arrangement, hvor rytterne gør særlig meget ud af at komme i flotte kostumer og opfindsom udklædning, så er det ved Landsfinalerne!

Også mange af ponyerne vil være flot pyntet eller malet med forskellige mønstre. Så festligt bliver det på alle måder!

Landsfinalerne i breddeaktiviteter er Dansk Ride Forbunds største arrangement. Det åbnes for publikum lørdag kl. 9 med fælles indmarch. Find årets program her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen