World Cup Herning i sigte!

25-08-2018 06:11

Camilla Tiefensee Schrøder

Dressurpropositionerne til World Cup Herning er nu klar, og vi glæder os allerede til uge 42, hvor Jyske Bank Boxen igen danner rammen om World Cup Herning med masser af dressur, springning og underholdning i verdensklasse

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy leverede en uforglemmelig præstation ved sidste års World Cup Herning, hvor de slog verdensetteren Isabell Werth. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er 12. gang, at World Cup-sæsonen skydes i gang i Danmark, og anden gang, at vi skal opleve det i Herning. Flere danske topryttere er i gang med at forberede sig på at give publikum en på opleveren i Herning, og på hjemmesiden kan man allerede nu gå ind og finde masser af nyttig info om program, billetsalg, camping og VIP. Det oplyser Dansk Ride Forbund.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De bedste af de bedste
Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles for at dyste om afgørende point. Det store stævne byder også på CDI3*, Almased Dressage Amateurs (CDIAm) og finale i Nord-Vest Box Stil Cup.
Ud over masser af topsport med internationale dressur- og springklasser i de spektakulære rammer vil der også være et show i særklasse og en stor messe for de købelystne.

Dressurpropositionerne er nu klar og ligger i opdateret version på FEI's hjemmeside. Det er er også der, springpropositionerne bliver lagt, når de er klar.

Uden sponsorer, intet storslået event
At World Cup Herning bliver en realitet skyldes i høj grad, at de tre hovedsponsorer Blue Hors, Stutteri Ask og ECCO har valgt at bakke op om eventet. Derfor kommer klasserne til at hedde FEI World Cup Grand Prix presented by Blue Hors, FEI World Cup Grand Prix Kür presented by ECCO og lørdagens CSI3* Stutteri ASK Grand Prix.
World Cup Herning arrangeres af Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg i samarbejde med Sport Event Denmark, Herning Kommune og MCH Messecenter Herning.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner