Yderst tilfreds landstræner ved EM

26-07-2019 16:15

De danske juniorryttere sætter barreren højt fra start ved europamesterskaberne, og landstræner Dennis Fisker er yderst tilfreds med de flotte præstationer på dressurbanen

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag er de individuelle konkurrencer gået i gang og to af de fire juniorryttere, nemlig Sofie K. Hansen og Frederikke Gram Jacobsen været på banen, og endnu gang viser ekvipagerne flotte takter på dressurbanen og vejer dannebrog flot med en anden- og tredjeplads.

Sofie K. Hansen og Dieu D´Amour red sig til andenpladsen med den flotte score af 71,765%, mens Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina snuppede tredjepladsen med 71,382%.

– Rytterne holder niveauet godt, og alle har leveret +71%, så det er mega flot. Vi er helt vildt glade, fortæller landstræner Dennis Fisker, og fortsætter: – Vi mangler de sidste to juniorryttere i morgen, og så må vi se, hvor de alle ligger efter anden halvdel.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Blot en enkelt ungrytter, nemlig Caroline T. Elsner og Alskenz Firfod har været på banen i dag. Desværre opstod der en række fejl rundt i programmet, så ekvipagen måtte nøjes med en score på 63,882 %, og en placering som nummer 27.

I morgen skal de to juniorryttere Maria Mejlgaard Jensen på Uno og Sara Aagaard Hyrm på Skovborgs Romadinov og de 3 ungryttere Malene Aborg på Quantico Nexen, Sara Van Deurs - Petersen på Katholm's Ronaldo og Celine Rørbæk Silfen på Romio Højris på banen, hvor anden halvdel af de individuelle klasser forløber. Dennis Fisker håber på flotte præstationer fra alle ryttere.

– Jeg er rigtig godt tilfreds, men målet er at få så mange med i kür som muligt. Vi kan få tre med, og jeg tror det lykkedes med junior-rytterne. Jeg håber også det kan lykkedes med ungrytterne, men det kræver, at de finder niveauet, som da vi tog hjemmefra, slutter Dennis Fisker.

Se alle resultaterne HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen