10.-plads til Ulrik Mølgaard i Keysoe

14-03-2020 11:21

Camilla Tiefensee Schrøder

Den britisk-baserede dansker Ulrik Mølgaard sluttede på 10.-pladsen i fredagens trestjernede Grand Prix ved CDI-stævnet i Keysoe, som foreløbig afvikles som normalt

Copyright Ridehesten.com
Ulrik Mølgaard og Michigan. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange stævner i Europa og resten af verden er blevet aflyst pga. coronavirus, men det gælder indtil videre ikke i Storbritannien, hvor det internationale dressurstævne i Keysoe bl.a. er i fuld gang.

Ved stævnet var danske Ulrik Mølgaard i går til start i CDI3* Grand Prix med den 19-årige Michigan e. Michellino (opdr. Kaj Jensen). Ekvipagen blev nummer 10 med en score på 67.261%. Klassen blev vundet af Spencer Wilton på Super Nova II e. de Niro/Weltmeyer, mens andenpladsen gik til Sonnar Murray Brown på Erlentanz e. Latimer/Benz, tidligere redet af Charlotte Dujardin.

Se resultatlisten

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sportsbegivenheder fortsætter i Storbritannien
Det internationale rideforbund FEI kom i går med en officiel udmelding om coronavirus, hvor det blev anbefalet, at alle internationale stævner aflyses de næste fire uger.

stævnet i Keysoes hjemmeside står der i skrivende stund, at de er i løbende kontakt med the British Equestrian Federation og British Dressage for at sikre, at alt forløber korrekt og på en ansvarsfuld måde.

Ifølge den seneste opdatering om coronavirus fra British Dressage fredag kl. 17.25, er der endnu ingen grund til at aflyse stævner i Storbritannien, selvom den britiske regering i torsdags har deklareret, at status på epidemien er gået fra inddæmnings- til afbødningsfasen.
– Der er ikke blevet sat restriktioner på offentlige forsamlinger eller sportsbegivenheder på dette stadie, og premierministeren sagde: "det er meget vigtigt, at vi lader os guide af videnskab. Der er meget lille epidemiologisk eller medicinsk grund til at forbyde arrangementer", skriver British Dressage på deres hjemmeside.

– Vi er opmærksomme på, at store sportsorganisationer, herunder FEI, har annonceret midlertidig aflysning af deres stævner indtil den 3. april. Dog skyldes disse aflysninger specifikke bekymringer om individuelle spillere eller deltagere, der allerede har været i direkte kontakt med virus, eller internationale konkurrencer, som kræver rejser til og fra inficerede lande, skriver British Dressage.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev