Ulrik Mølgaard topplaceret i kür

15-03-2020 11:04

Camilla Tiefensee Schrøder

Ved det internationale dressurstævne i Keysoe, Storbritannien, kom Ulrik Mølgaard og DV-vallakken Michigan på tredjepladsen i CDI3* Grand Prix Freestyle

Copyright Ridehesten.com
Ulrik Mølgaard og Michigan. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danske dressurrytter Ulrik Mølgaard, som er bosat i Storbritannien, sluttede som nummer tre i Grand Prix Freestyle ved CDI-stævnet i Keysoe. Placeringen opnåede han på sin faste makker på dressurbanerne, den 19-årige DV-vallak Michigan e. Michellino (opdr. Kaj Jensen).

Klassen blev vundet af Gareth Hughes på KK Woodstock e. Wolkentanz/Landioso, som opnåede 76.35 %, mens Emile Faurie kom på andenpladsen med 72.94% på Quentano T e. Quaterback/Dartagnan. Se resultatlisten.

Sportsbegivenheder fortsætter i Storbritannien
Det internationale rideforbund FEI kom i forgårs med en officiel udmelding om coronavirus, hvor det blev anbefalet, at alle internationale stævner aflyses de næste fire uger.

På stævnet i Keysoes hjemmeside står der i skrivende stund, at de er i løbende kontakt med the British Equestrian Federation og British Dressage for at sikre, at alt forløber korrekt og på en ansvarsfuld måde.

Ifølge den seneste opdatering om coronavirus fra British Dressage i fredags, er der endnu ingen grund til at aflyse stævner i Storbritannien, selvom den britiske regering i torsdags har deklareret, at status på epidemien er gået fra inddæmnings- til afbødningsfasen.
– Der er ikke blevet sat restriktioner på offentlige forsamlinger eller sportsbegivenheder på dette stadie, og premierministeren sagde: "det er meget vigtigt, at vi lader os guide af videnskab. Der er meget lille epidemiologisk eller medicinsk grund til at forbyde arrangementer", skriver British Dressage på deres hjemmeside.

– Vi er opmærksomme på, at store sportsorganisationer, herunder FEI, har annonceret midlertidig aflysning af deres stævner indtil den 3. april. Dog skyldes disse aflysninger specifikke bekymringer om individuelle spillere eller deltagere, der allerede har været i direkte kontakt med virus, eller internationale konkurrencer, som kræver rejser til og fra inficerede lande, skriver British Dressage.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev