100 dage til EM-finalen

26-05-2023 06:35

Annika Knudsen Lorentsen

Den 3. september 2023 afholdes den individuelle finale ved EM i springning 2023. Det er ved mesterskabet i Milano, at det danske landsholdt skal forsøge at sikre sig en kvalifikation til OL i Paris

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er præcis 100 dage til, at de individuelle medaljer skal uddeles ved årets europamesterskab i springning, som bliver særdeles spændende set med danske briller. 

For hvis man ser bort fra, at det altid er spændende, når der skal rides om medaljer, så er det også ved dette mesterskab i Milano, at det danske springlandshold har muligheden for at sikre sig en holdkvalifikation til OL i Paris. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det kan de, hvis de bliver blandt de tre bedste nationer, som ikke allerede har opnået kvalifikation. Der er allerede en del europæiske nationer der har sikret sig OL-kvalifikationen, så derfor er oddsene de bedst mulige, selvom det selvfølgelig fortsat bliver en svær opgave. 

De europæiske hold, der allerede er kvalificeret er Frankrig som værtsnation, og Sverige, Holland, Storbritannien, Irland og Tyskland har sikret sig kvalifikationen ved sidste års VM, mens Belgien sikrede sigkvalifikation ved Nations Cup-finalen i Barcelona sidste år. 

EM i Milano finder sted fra de 30.-3. september 2023. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner