14-årige Alberte vinder og vinder i Herning (video)

12-03-2022 12:20

Annika Knudsen Lorentsen

Alberte Filuca Brünning Conradsen har to heste med i CSI1* her ved Dansk Varmblods Hingstekåring, og hun har vundet tre klasser inklusiv gårsdagens Galla Show-springning, som hun fortæller var en stor oplevelse at ride

Copyright Ridehesten.com
Alberte med Miss Hope. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I sadlen på Miss Hope e. Hip Hop/ Laughtons Flight (opdr. Anders Normann) har Alberte Filuca Brünning Conradsen vundet to klasser, mens hun i sadlen på Medina e. Bonaparte Z/ Isotoop har vundet én og derudover taget to topplaceringer. 

Copyright Ridehesten.com
Alberte på æresrunde i Jyske Bank Boxen foran galla-publikum i sadlen på Medina. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Alberte er bare 14 år og dermed en af de yngste ryttere der er til start i de 1-stjernede internationale klasser, og i går lykkedes det hende at ride sejren hjem i den 135 cm-høje Galla Show-springning iført et VM-kostume. 

– Det var rigtig sjovt at ride under gallashowet, og mærke den stemning, fortæller Alberte, som i videoen nedenfor fortæller mere om hvordan det er gået ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2022, hvor hun måske også kommer til start i aftenens galla-springning. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen