190 cm fejlfrit på Vilhelmsborg

10-12-2022 20:14

Annika Knudsen Lorentsen

Tre ryttere måtte dele sejren i årets Six Bar, da de alle tre formåede at springe fejlfrit på 190 cm som det højeste. De gavmilde sponsorer af klassen sørgede for, at de alle tre kunne gå herfra med en baneplaner, som var præmien der var udlovet til årets vinder

Copyright Ridehesten.com
De tre six bar-vindere (fv) Kamilla, Anne-Kristine og Jeff sammen med repræsentanter fra KRAFFT, Danish Derby og Craftmann. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Ni ekvipager mødtes i Six Bar her til aften på Vilhelmsborg i forbindelse med Danish Christmas Show, og alle gjorde de hvad de kunne for at springe højt. Det lykkedes de fleste ekvipager at komme godt fra start, og inden længe lød højden på hele 190 cm. 

Copyright Ridehesten.com
Kamilla Ladefoged Rasmussen med My Boy 26. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Her red både Jeff Paw Nielsen med Ibiza VK e. Vigo D'Arsouilles/ Phin Phin, Kamilla Ladegfoged Rasmussen med My Boy 26 e. Mylord Carthago/ Sandro Boy og Anne-Kristine Rie Truelsen med Obahma JS e. Eurocommerce Berlin/ Metropole fejlfrit. 

Disse tre ekvipager skulle dermed prøve kræfter med 2 meter, men her mødte alle udfordringer og fik et nedslag på den sidste og højeste forhindring. Dermed kunne de alle tre dele sejren, og da der var en baneplaner på højkant, besluttede sponsorerne bag, KRAFFT og Craftmann, at give alle tre vindere en baneplaner til en værdi af 29.000 kroner. 

I videoen nedenfor kan I se Kamilla og My Boy over 190 cm.

Hæsblæsende Knock Out
Tidligere på dagen mødtes 16 ekvipager i Knock Out-klassen, hvor de parvis skulle konkurrere om at komme videre i konkurrencen. 

Copyright Ridehesten.com
Christina Madsen vinder af Knock Out sammen med dommer og repræsentanter fra Vilhelmsborg Fri Fagskole. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Efter en indledende runde, kvartfinalen, semifinalen og den endelige finale, var det Christina Madsen med Cointreu de Villee e. Ugano Sitte/ Nagano der tog sejren. 

Nu venter den 150 cm høje Grand Prix-klasse, hvor der er 24 ekvipager til start. 

Start- og resultatlister. 

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev