3, 2, 1: Christmas Show

26-11-2013 19:10

Signe Wiese

I morgen kl. 8 rider de første ryttere på banen ved C-stævnet Christmas Show Warm Up, og dermed går startskuddet til tre uger med masser af springning og julestemning på Vilhelmsborg

I morgen er det blevet tid for en vaskeægte juletradition i dansk springsport - nemlig Danish Derbys stribe af julestævner på Vilhelmsborg.

Det hele starter i morgen, onsdag, når opvarmningsstævnet Christmas Warm Up starter. Onsdag og torsdag afvikles der klasser for heste, og fredag, lørdag og søndagen indtager ponyerne hallen. I løbet af de næste fem dage, skal der afvikles 2100 starter, og lige nu er alle mand i fuld sving på Vilhelmsborg med at pynte, sætte bane op, og ikke mindst skal de flere 100 stævnebokse være klar til at modtage logerende.

Fra den 5. - 8. december er det tid til finalen i ungdomsspringturneringen Baltic Cup, og de tre travle uge kulminerer med landstævnet Danish Christmas Show, der afvikles fra den 10. - 15. december.

I de næste tre uger er der fuld gas på juleridningen på Vilhelmsborg, hallen er naturligvis opvarmet, og i de mange boder kan man få styr på juleindkøbene.

Se startlisterne til Christmas Show HER

Danish Derby Horse Show

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen