2 x Helgstrand med Sezuan-afkom i toppen (video)

30-08-2020 14:09

To afkom efter DV-hingsten Sezuan toppede i dag kvalifikationen til PAVO & DRF's championat for 6-årige dressurheste på Vilhelmsborg, hvor ægteparret Helgstrand sad på klassens to bedst placerede heste 

Copyright Ridehesten.com
Queenparks Wendy og Andreas Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

I kvalifikationen til PAVO & DRF's dressurchampionat for 6-års heste ved Danish Derbys B-stævne på Vilhelmsborg i dag satte ægteparret Helgstrand sig på topplaceringerne. 

Den nu 6-årige guldmedalhoppe Queenparks Wendy e. Sezuan/ Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer), der med Andreas Helgstrand sidste år vandt Dansk Varmblods Unghestechampionat samt UVM-bronze i Ermelo, leverede i dag et meget overbevisende ridt, hvor hoppens tre fremragende gangarter kom til udtryk. Den imponerende hoppe blev belønnet med 9,8 for galop og ridelighed og 9,6 for kapacitet og et samlet resultat på 95,40%.

Tæt efter og 93,40% fulgte Marianne Helgstrandmed Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/ Sandro Hit (opdr. Berith Nielsen), der er en ny og lovende ekvipage. Med sin tidligere rytter har Raccolto også være højt placeret i Unghestechampionatet og har gået UVM, og hesten ser ud til at finde sig rigtig godt tilpas med Marianne Helgstrand. De leverede et ridt med sikre og gennemsprungne changementer, og karaktererne blev bl.a. 9,8 for galop, 9,5 for trav og ridelighed samt 9,4 for kapacitet.

Copyright Ridehesten.com
Elverhøjs Raccolto og Marianne Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Katrine Kraglund red sig ind på tredjepladsen med den imponerende Quintessential e. Quaterback/ Cordoba med en score på 86%, hvor der bl.a. blev givet 9 for trav og 8,8 for galop, ridelighed og kapacitet.

Der er nu to kvalifikationer tilbage i PAVO & DRF' championat for unge dressurheste, og de finder sted den 12. - 13. september i hhv. Sportsrideklubben Aalborg og Frederiksværk Rideklub. Dernæst gælder det mellemrunden, som afvikles den 19. - 20. september i Grindsted Rideklub, inden det store finalestævne i uge 41 på Blue Hors.

Resultat af klassen.

Copyright Ridehesten.com
Quintessential og Katrine Kraglund. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald