4-års Dressurchampionat i Hillerød afgjort

16-07-2016 17:36

Kristine Ulsø

I 4-års championatskvalifikationen ved Sportsrideklubben Hillerøds C-stævne i dressur var der højt niveau fra start til slut, hvor Atterupgaards endnu engang var bedst 

Copyright Ridehesten.com
Selina Hundstuen Solberg på Atterupgaards Botticelli i Herning tidligere på året.

Leif Törnblad og Lars Rasmussen stod i dag for bedømmelsen af 4-års hestene i Hillerød, hvor Blue Hors Zack var den mest domminerende faderhingst til de heste der blev kvalificeret til mellemrunden. 

I klassen med hele 27 startende, fik ni ekvipager et samlet resultat på 8,0 eller derover, hvilket betyder at de er videre til mellemrunden. 

Som nummer et i klassen med et samlet resultat på hele 9,120 og en flot karakter på 9,6 for trav, blev det Selina Hundstuen Solberg på Atterupgaards Botticelli e. Benetton Dream/Caprimond E. H (Opdr. Atterupgaard). Hingsten er bestemt ikke ud af hvilken som helst linje, da han er halvbror Atterupgaards Seebach og Fassbinder, mens hans mor er helsøster til Atterupgaards Cassidy, som netop i denne weekend imponerer i Aachen.

Herefter fulgte berider Jan Møller Christensen på det tidligere auktionsføl, Okslunds Zackadon e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Romantic (Opdr.Evamaija Thea Kirstine Schmidt) med et resultat på 9,040 efter karakter på 9,5 for ridelighed og 9,2 for kapacitet. Som nummer tre blev det endnu en hest fra Atterupgaard, denne gang Atterupgaards Don Ferrante e. Don Frederico/Stedinger (Opdr. Atterupgaard) med Jonas Nicolaisen i sadlen. Ekvipagen opnåede blandt andet 9,3 for galop, som var med til at det samlede resultat blev 8,980.

Se klassens resultat HER.

Datoer for kvalifikationsstævner i dressur 2016:

 

Mellemrunden afvikles d. 23-25 september på Billund Sportsrideklub samt Heslegård Sportsrideklub. Finalen for både dressur og springning afvikles ved JBK Horse Shows i uge 42.

Bestemmelser Dressur 2016

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen